Guldvinsten gick till Mjölby

Vecka 21 landade Guldvinsten i Mjölby. Postkodlotteriets vinstutdelare Kicken delade med van hand ut två miljoner och en Volvo V60 till några av de glada vinnarna. Kenneth och Marita vann stort tillsammans och Karl‑Gunnar kammade hem bilen.

Det här ska firas

Kenneth och Marita sitter i baksätet på en bil när Kicken ringer. Det blåser i Mjölby får vi veta. Vi får även veta att Marita har vunnit några gånger tidigare, bland annat glas i vinstvalet. När Marita får veta att hon vunnit nästan 254  00 kronor säger hon att det definitivt kommer att hällas något riktigt fint vin i glasen.

– Jag tror inte att det är sant ska jag säga. Jag tror inte att det är sant!

Men Kenneth har ju också en lott. Eller rättare sagt två stycken. Det innebär att han vinner sammanlagt drygt 507 000 kronor. Tillsammans har Kenneth och Marita vunnit drygt 761 000 kronor. Stort grattis till det!

Karl-Gunnar vinner en Volvo V60

Karl‑Gunnar är på jobbet när Kicken ringer. Han blir glad när Kicken berättar att han vunnit 3 817 kronor.

– Va gött! Trevligt!

Nu när vinstbeskedet är framfört är det väl bara att tacka för sig och avsluta samtalet. Men vänta, Kicken har glömt en sak. Han springer från studion och Karl‑Gunnar vänder sig till jobbarkompisarna och skrattar. Men han tystnar när Kicken är tillbaka i bild, nu tillsammans med en Volvo V60..

– Karl-Gunnar du har ju också vunnit en Volvo V60 värd 393 800 kronor!

– Oj, det var inte fel, avslutar en lycklig Karl‑Gunnar.

Stort grattis till Mjölby och veckans alla vinnare!

"Nu kan jag byta ut min gamla Ford"

Karl‑Gunnar i Mjölby vann en ny Volvo V60


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 20 maj 2020