Töre vann Fredagschansen

Det var Töre som tog hem Fredagschansen vecka 26. Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist träffade både nya och gamla bekanta när han ringde upp några av de glada vinnarna. ”Du har vunnit 100 000 kronor per lott”, löd det glädjande budskapet.

David tror han ska på jobbmöte

Första vinnaren som blir överraskad är David, som tror att han ska ha ett jobbmöte via Skype. Men det stämmer ju inte riktigt, bättre upp.

– Det är ju jag som ringer, Jesper från Postkodlotteriet.

– Allvarligt? David ser ut som om han inte riktigt tror sina öron.

När har får reda på att han är en av vinnarna den här veckan ler han stort.

– Jaså! Det låter bra.

Ännu bättre blir det när vinstbeskedet kommer om att han vunnit 100 000 kronor på sin lott.

– Allvarligt!? upprepar David och skrattar.

Lars träffar en gammal bekant

Elin är mullvad och tillsammans med Jesper ska hon överraska Lars. Han misstänker ingenting. Tvärtom, Lars ser ut som om det är en gammal bekant som ringer. Och det kanske det är också?

– Tjena Jeppe! utbrister han glatt.

Det visar sig att han har bott på samma ort som Jesper en gång i tiden, och självklart känner de igen varandra. Efter lite kallprat är det dags att höja temperaturen lite. Lars är mer än gärna redo att få höra hur mycket han vunnit. Eftersom han har fyra lotter vinner han totalt 400 000 kronor.

– Ja men det låter bra, avslutar en skrattandes Lars.

De vinner tillsammans – igen

Camilla och Richard är båda med i Postkodlotteriet, sedan fler år tillbaka. Och det här var inte första gången turen slog till hos paret, som vunnit en gång tidigare. Förra gången vann de 36 000 kronor – en vinst som gick till parets vigselringar.

Idag ser vinstbeskedet lite annorlunda ut. Camilla har fyra lotter och Richard har två, och i Fredagschansen vinner man 100 000 kronor per lott – tillsammans vinner alltså Camilla och Richard 600 000 kronor. Hur ska de fira det?

– Med en båttur på havet, säger en lycklig Camilla.

Stort grattis till Töre och veckans glada vinnare!

Åh! Roligt som tusan

Richard i Töre vann 200 000 kronor.


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 25 jun 2020