Stor glädje i Tösse

Det var Tösse som tog hand om Guldvinsten vecka 36. Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra Dahlberg var den som såg till att två miljoner och en Volvo V60 hittade hem till sina nya ägare. Det blev många glada skratt när hon ringde några av vinnarna med glädjebeskeden.

Berit njuter av en ny bil

När Sandra frågar Berit vad hon tänkt på att göra om hon skulle vinna lite pengar idag, blir svaret att hon tänkt byta bil. Då är det ju lika bra att leverera vinstbeskedet med en gång. Berit vinner nämligen en splitterny Volvo V60 B3 värd 393 800 kronor.

– Så, nu var det avklarat, säger Sandra.

– Ha ha, herre gud, skrattar Berit.

Berit har också vunnit i postnumret – på sina två lotter vinner hon 6 250 kronor.

– Oj, tack så mycket, ler Berit.

Janne har nybörjartur

Janne gick med i Postkodlotteriet bara för några månader sedan. Han tror det var i mars eller april. Och nu vinner han redan. Sandra konstaterar att det var bra jobbat. Janne har tre lotter och idag vinner han 120 489 kronor. Janne tar det beskedet med stor glädje, han kan inte sluta skratta.

– Är det sant? får han fram mellan skrattsalvorna.

En riktig vinnarfamilj

Sista samtalet går till familjen Larsson – Leif, Kjell och Eva. Alla tre har lotter i Postkodlotteriet och alla tre är vinnare. Sandra frågar Eva om de är en riktig turfamilj?

– Nej, inte direkt. Vi brukar inte vara det, svarar Eva.

Men är det verkligen sant? Eva har nämligen vunnit 30 000 kronor en gång tidigare. Vinsten blev en resa till London för familjen. Och nu vinner de igen, alla tre den här gången. Kjell har fler lotter och vinner hela 240 978 kronor.

– Oj oj vilken överraskning, säger Kjell och alla applåderar.

Leif ligger inte långt efter, även han har fler lotter och vinner totalt 200 815.

– Oj, oj, oj, får han fram till slut.

Slutligen vinner Eva 120 489 kronor på sina tre lotter. Tillsammans blir det långt över en halv miljon kronor. Inte illa för en familj som inte brukar ha tur!

– Händerna i luften, får jag höra ett segervrål? undrar Sandra.

– Jaaaaaaaaaaa!

Stort grattis till Tösse och alla veckans vinnare!

Fantastiskt Vad roligt!

Eva i Tösse vann 120 000 kronor.


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 04 sep 2020