Segerjubel i Hunnebostrand

Guldvinsten tog sig till Hunnebostrand vecka 41 där vinnarna fick dela på två miljoner och en Volvo V60. Det blev både segergester och jubel när Postkodlotteriets vinstutdelare Daniel Paris ringde och överraskade några av de glada vinnarna.

Anette planerar ett uterum

Daniels första samtal går till Anette, som till hans förtjusning är chark- och delikatessansvarig i en matbutik. Det visar sig att det var Daniels drömjobb när han var liten, och han ser väldigt glad ut när Anette erbjuder honom ett extrajobb. Men än så länge jobbar han som vinstutdelare och nu är det dags att dela ut lite vinster. Anette har två lotter och på dem vinner hon 61 404 kronor.

– Åh… fy ..TACK! Det är helt galet! Tack! skrattar Anette.

Anette berättar att hon och hennes man håller på att planera ett uterum så vinsten kommer väl till pass. Innan samtalet avslutas dyker Anettes man Carl‑Johan upp och hälsar och tackar han också.

En gemensam segergest

Nästa vinnare som överraskas är Björn och Louise. Båda två har lotter och Björn står först i tur att få reda på hur mycket han har vunnit. På checken står det 30 702, och det blir han väldigt glad för.

– Yes! Perfekt!

Louise vinner lite mer, hon har nämligen tre lotter och vinner hela 92 106 kronor. Tillsammans har de vunnit 122 808 kronor och med det beskedet lyfter både Björn och Louise händerna i en segergest.

– Fantastiskt bra! Jätteroligt! avslutar Björn.

Jubel och segerpussar

Sista samtalet går Martin och när Daniel frågar hur läget är, svarar han att det både är bra och nervöst. Innan han får sitt vinstbesked undrar Daniel hur många de är i familjen. Förutom Martin själv, består familjen av hans fru Madeleine och dotter Wilma som är tre år. Och i februari kommer dessutom barn nummer två.

Daniel gratulerar till tillökningen i familjen. Men nu är det hög tid att avslöja för Martin hur mycket han har vunnit. Han har fem lotter och vinner därför 153 510 kronor. Det jublas i bakgrunden och Martin skrattar högt.

– Wow! Tackar!

Martin vet inte riktigt vad han ska göra för pengarna. Det finns många ställen att stoppa dem på. Och självklart ska hans fru Madeleine få vara med och bestämma vad pengarna ska gå till. Hon är på plats och dyker upp i bild. Daniel konstaterar att förutom vinsten i Postkodlotteriet, så är hon dessutom gravid.

– Ja det med, skrattar Madeleine.

Efter en segerpuss är det dags att avsluta samtalet med gratulationer till hela familjen.

Grattis alla vinnare i Hunnebostrand!

Det är helt galet! Tack

Anette vann 61 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 08 okt 2020