Stort jubel i Lerum

Vilken julklapp det blev för vinnarna i Lerum när Fredagschansen landade där vecka 51 och 100 000 kronor per lott delades ut. Det blev många glada miner, stort jubel och en riktig storvinst när Postkodlotteriets vinstutdelare Daniel Paris ringde upp några av vinnarna.

Vilgotts väntan är över

Vilgott blir riktigt överraskad när Daniel ringer. Han berättar att han varit med i Postkodlotteriet länge – och väntat på att det ska bli hans tur. Då är det ju på tiden att Daniel ringer med ett glädjebesked idag. Vilgott har tre lotter och det innebär att han totalt vinner 300 000 kronor.

– Det tackar vi för! Tackar, tackar!

Hur känns det nu när han äntligen vinner?

– Det känns bra! Det var på tiden, skrattar Vilgott.

Christina vinner storvinst

Christina sitter i soffan och håller på att slå in julklappar när Daniel ringer. Hon visar upp en stickad tröja och Daniel undrar vem som ska få den? Det visar sig att det är hunden Picca som ska slippa frysa i vinter. Daniel frågar vad hon skulle vilja göra för vinsten om hon vinner lite pengar idag.

– En del av pengarna kommer gå till djur, och sen kommer de gå till barnen, berättar Christina.

Nu visar det sig att Christina har fler lotter och vinner idag 1 miljon kronor. Vilken storvinst!

– Super! Det kommer räcka till många djur. Och det känns lite chockartat måste jag säga, skrattar Christina.

”Du kan få en båt av mig”

Sista samtalet går till Fredrik, han ska hjälpa Daniel att överraska Fredriks fru Elisabeth som är på jobbet. Och visst blir hon överraskad när hon ser vem som ringer. Hon känner genast igen Daniel, han behöver ingen närmare presentation. Daniel berättar att hon är en vinnare i Postkodlotteriet och undrar vad hon vill göra för lite extra pengar? Men innan Elisabeth hinner svara dyker Fredrik upp i bild:

– Jag har kollat på båtar hela helgen!

Daniel berättar att Elisabeth har två lotter och att hon sammanlagt vinner 200 000 kronor.

– Nej men herre gud! skrattar Elisabeth.

Hon vänder sig mot Fredrik och konstaterar att han nu kan få en båt av henne. På en skala mellan 1‑10, hur glad är Elisabeth?

– Ja, jag är….. 12!

Elisabeth tackar så mycket och samtalet avslutas med en segerpuss. Men innan samtalet bryts hinner Fredrik flika in en sista kommentar.

– Yes! En båt!

Stort grattis till Lerum och alla veckans vinnare!

Det känns lite chockartat

Christina vann 1 miljon kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 17 dec 2020