Vinstlycka i Borrby

Vecka 52 tog sig Fredagschansen till Borrby där 100 000 kronor per lott delades ut. Varken vinsterna eller Postkodlotteriets vinstutdelare tar jullov, så på självaste juldagen ringde Jesper Blomqvist upp några av de lyckliga vinnarna och levererade en extra julklapp.

Camilla vill ha nya ytterdörrar

Camilla är den första vinnaren att ringa. Hon har sina misstankar om varför Jesper ringer henne, en försenad julklapp kanske? Om hon vinner lite pengar idag är det nya ytterdörrar som står överst på önskelistan. Så nu är det hög tid att ta reda på hur mycket Camilla vinner. Jesper förklarar att i Fredagschansen vinner man 100 000 kronor per lott. Camilla har tre lotter och vinner därför 300 000 kronor.

– Ja, det räcker ju till dörrar, skrattar Camilla.

Jesper håller med och föreslår att det får bli dörrar av guld.

”Jag kan inte fatta detta”

Nästa vinnare att ringa heter också Camilla. Likt sin namne Camilla som önskade nya dörrar, är även den här Camilla i renoveringstankar. Hon drömmer om ett nytt kök.

Nu är Camilla nervös, hur mycket vinner hon? När Jesper berättar att hon totalt vinner 500 000 kronor på sina fem lotter blir hon mer än överraskad.

– Nähä! Åh herre gud, skrattar Camilla.

De pengarna räcker säkert till ett riktigt fint kök. Vad betyder den här vinsten för henne?

– Helt otroligt, jag kan inte fatta detta.

Anders vill stötta Cancerfonden

Sista samtalet går till Anders som berättar att han gick med i Postkodlotteriet när hans sambo gick bort i cancer för 2,5 år sedan. Han vill gärna vara med och bidra till Cancerfonden och övriga välgörenhetsorganisationer som varje år får dela på överskottet från Postkodlotteriet.

Är det något speciellt han drömmer om nu när han kanske vinner en liten slant? Anders berättar att han har planer att bygga ut, så att en stor familj får plats i huset. Nu visar det sig att Anders har åtta lotter, vilket innebär att han totalt vinner hela 800 000 kronor. Ett välkommet bidrag till utbyggnaden.

– Ja, det är otroligt, ler Anders.

Hur känns det här?

– Hjälpen kom nog lite uppifrån också tror jag. Det var en fin julklapp, avslutar en lycklig Anders.

Stort grattis till alla veckans vinnare!

Det här var en fin julklapp

Anders vann 800 000 kronor


Se när vinnarna överraskas