Vällingby har tur

Vällingby hade tur vecka 5 när Fredagschansen hittade dit och 100 000 kronor per lott delades ut. Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra Dahlberg överraskade vinnare som både hade nybörjartur och som vann extra mycket, tack vare sina extralotter.

Snacka om nybörjartur

Första vinnaren att kontakta är Magnus och här kan man prata om nybörjartur. Magnus gick med i lotteriet i januari – i år. Han har alltså haft sin lott i bara några veckor, och nu vinner han i Fredagschansen.

Magnus tyckte att det var dags att skaffa en lott eftersom han och hans barn tittar på Postkodmiljonären varje vecka. Men framförallt vill han vara med och stötta de organisationer som varje år är med och delar på överskottet från lotteriet. Sjöräddningssällskapet är den organisation som ligger Magnus närmast om hjärtat.

Och för Magnus som har en lott, blir det en vinst på 100 000 kronor. Ingen dålig premiärvinst! Och det håller han verkligen med om:

– Nej, men är det sant? Vad roligt, 100 000! Wow, tack så hemskt mycket!

”Jag är överraskad”

Nilminie är på jobbet som specialisttandläkare när Sandra ringer. Hur är det, träffar hon många rädda personer i sitt jobb? Nilminie berättar att hela 99% av patienterna faktiskt är mer eller mindre rädda för att gå till tandläkaren. Men nu är det dags att dela ut vinster i Fredagschansen och då Nilminie har tre lotter vinner hon idag 300 000 kronor.

– Wow! Jag är överraskad, skrattar Nilminie.

Vinner stort på extralotter

Sista samtalet går till Moa som hjälper Sandra att överraska Moas mamma Petra. Hon är på jobbet på ett äldreboende och kommer ut för att prata med dottern Moa – tror hon. Istället är det Sandra som tar över samtalet. Om Petra skulle vinna lite pengar, vad drömmer hon om att göra?

– Då sticker jag iväg någonstans, reser…

Moa är inte sen att hjälpa sin mamma att prata om resor, hon verkar vara pigg på att följa med?

– Ja, hela familjen vill nog följa med, skrattar Petra.

Och nog kan hon bjuda familjen på en drömresa när det är läge att resa igen. Petra hade turen att vinna några extralotter föregående månad, och idag vinner hon hela 600 000 kronor på sina sex lotter.

Grattis Vällingby och alla veckans vinnare!

Åh gud var roligt! Tjoooohoo!

Petra vann 600 000 kronor.


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 05 feb 2021