Guldvinsten till Norrköping

Vecka 5 hittade Guldvinsten till Norrköping och postnummer 603 62 fick anledning att fira. 2 miljoner och en Volvo XC40 skulle delas ut och Postkodlotteriets vinstutdelare Kicken hade det angenäma uppdraget att ringa och överraskade några av de glada vinnarna.

Emil blir glatt överraskad

Emil sitter i bilen när Kicken ringer och han bekräftar att han är Emil i Norrköping – inte Emil i Lönneberga. Men här spills det inte så mycket tid på småprat, Emil är lite mer rakt på sak:

– Vann jag?

Javisst har han vunnit. Emil har en lott och vinner idag 68 994 kronor, och det var väldigt glada nyheter.

– YES!!! skrattar Emil och gör en segergest.

När Emil har samlat sig lite, får vi höra att pengarna kommer väldigt lägligt då han gärna vill köpa ett fritidshus.

Hanna vinner stort

Sista samtalet för idag går till Hanna. Hon berättar att hon gick med i Postkodlotteriet för att vara med och bidra till välgörenhet – och att samtidigt kunna vinna lite själv också. Och idag händer just det, och Hanna är laddad för att få veta hur mycket hon vunnit. Laddad är också den Volvo XC40 laddhybrid, värd 499 800 kronor, som Hanna har vunnit. Hur känns det?

– Det dunkar här inne, säger Hanna och tar sig för hjärtat.

Kicken undrar om man kan ha en bättre dag än så här?

– Nej, svarar Hanna och ler.

Men det kan man faktiskt. Hanna har faktiskt vunnit lite till, hur mycket kan det vara? Hanna gissar på lite bensinpengar. Allt är ju relativt, men utöver vinstbilen har Hanna på sina fem lotter vunnit ytterligare 344 970 kronor.

– Ja! Det är ju lite bensinpengar, skrattar Hanna och torkar bort en glädjetår.

Se hur många vinster som delats ut i Norrköping


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 06 feb 2021