Halmstad har tur igen

I februari 2021 gick Guldvinsten till Halmstad – turstaden som vunnit flera gånger. Den här gången var det 2 miljoner och en Volvo XC40 laddhybrid som hittade sina nya ägare. Det var Postkodlotteriets vinstutdelare Daniel Paris som ringde och överraskade vinnarna.

Tim vill byta ut soffan

Första samtalet går till Sara som ska hjälpa Daniel att överraska sambon Tim. Vad skulle Tim vilja göra för lite extra pengar?

– Kanske köpa en ny soffa.

Tim tycker att den soffan de har är hård och inte så skön. Men han sover aldrig på den – påstår han. Tim får nog snart tillfälle att köpa en ny, lite skönare soffa. För på sina två lotter vinner Tim idag 50 726 kronor.

– Va! Oj! Wow!

Båda Tim och Sara jublar och på frågan om de är glada, svarar de unisont:

– JAAA!

Jonny blir överraskad

Nästa granne och vinnare att ringa är Jonny. Han berättar att läget är lite nervöst nu när Daniel ringer. Jonny har fyra lotter och Daniel berättar att han vunnit 6 212 kronor.

– Okey, säger Jonny.

Daniel berättar att han inte riktigt kan avsluta samtalet ännu. Han behöver fylla ut det här TV‑inslaget med lite fler frågor.

– Vet du vad en laddhybrid är?

Jonny vet absolut vad en laddhybrid är, hans kompis har en. Det är ju perfekt, för Jonny har nämligen vunnit en Volvo XC40 laddhybrid värd 499 800 kronor.

– Oj! Åh herre j….lar!

– Hur känns det, är du glad? undrar Daniel.

– Ja det kan du tro, avslutar en väldigt lycklig Jonny.

Jag får nog smälta det här ett tag innan jag fattar.

Jonny vann en ny Volvo XC40

Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 13 feb 2021