Ekeby firar första Premiumvinsten

Nu har äntligen premiären för Premiumvinsten varit. Och det var en vinnare i Ekeby som uppgraderat sin lott som hade den stora turen att vinna en Volkswagen Grand California 600. Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist och Daniel Paris åkte dit och överraskade vinnaren Berit. Inte bara en gång, utan hela två gånger.

Berit tror inte sina ögon

Jesper har fullt upp med att täcka över en Volkswagen Grand California 600 med ett stort skynke i guldtyg. Det har nämligen blivit dags för premiären av Premiumvinsten, och det är vinnaren Berit som ska överraskas.

– Skynda er, hon är på väg, manar Jesper när han ser Berits bil komma in på gatan till huset där hon bor.

Husbilen står på Berits uppfart och hon ser lite förvånad ut när hon stiger ur bilen. Ännu mer förvånad blir hon när Jesper avtäcker en husbil.

– Stort grattis till Postkodlotteriets Premiumvinst den här månaden. En Volkswagen Grand California 600 värd 989 550 kronor!

– Tack så mycket! skrattar Berit. Min första tanke var – vad gör de på vår uppfart? Sedan såg jag Jesper, men inte trodde jag att det skulle vara till mig. Och en husbil…!

Hon vinner mer

Självklart måste Berit titta in i sitt nya rullande hem. Och där inne väntar nästa överraskning. Inne i husbilen sitter Daniel Paris tillsammans med Berits man och barnbarn i guldhattar som tutar i flärpar och kastar konfetti. Och när Berit tagit plats i sin husbil tar Daniel fram ett guldkuvert och räcker över till henne. Berit har nämligen vunnit på två lotter.

– Du har ju en lott till som du uppgraderat till Premium. Så varsågod att dra.

Berit drar en vinstcheck som det står 989 550 kronor på.

– Lika mycket som den här husbilen är värd, har du alltså vunnit igen.

– Det är helt otroligt! Tusen tusen tack!

Daniel frågar Berits barnbarn varför farmor Berit förtjänar den här vinsten.

– Du har alltid ställt upp för mig farmor, säger han och vänder sig mot Berit.

Och med de fina orden är premiärutdelningen för Premium över. Och nästa månad är Premiumvinsten ett drömboende i Spanien. Det är också något att se fram emot!

”Det är helt otroligt! Tusen tusen tack”

Berit vann en Volkswagen Grand California 600 värd 989 550 kronor och 989 550 kronor i kontanter på sina två Premiumlotter.

Se när vinnarna överraskas

Ny drömvinst varje månad

Med Premium har du varje månad chans på en drömvinst.

Drömvinsten delas ut per lott i en vinnande postkod. Med Premium är du dessutom med i dragningen för Plus.

Läs mer om Plus och Premium


Publicerad: 17 nov 2023