Dröm­containern

Drömcontainern är en riktigt drömmig vinst. I en guldfärgad container finns 4 miljoner kronor som grannarna inom ett vinnande postnummer får dela på.

Vinsten består av 20 miljoner kronor totalt, fördelade i fem containrar som lottas ut till fem postnummer. Varje container innehåller 4 miljoner kronor. 2 miljoner delas mellan alla som har lott inom det vinnande postnumret, och 2 miljoner delas mellan de extra tursamma som bor i den vinnande postkoden.

Så funkar vinstutdelningen

Eftersom vi behöver vara extra varsamma om varandra i dessa tider, så kan vi just nu inte ha några torgevent med checkutdelningar. Istället så ringer Sandra Dahlberg upp glada vinnare via videosamtal och berättar hur mycket de har vunnit. Först avslöjar Sandra det vinnande postnumret, sedan öppnar hon guldcontainern där den vinnande postkoden är gömd.


Möt vinnarna

Göteborg

Stor vinstlycka i Göteborg

Höstens sista Drömcontainer landade i turstaden Göteborg där 48 lyckliga vinnare fick dela på 4 miljoner kronor.

Läs mer om vinnarna

4 miljoner till Göteborg

Det var många lyckliga vinnare från postnummer 412 69 som fick dela på veckans 4 miljoner när Göteborg vann Drömcontainern. Sandra Dahlberg ringde upp och överraskade några av dem.


Söderköping

Lyckliga vinnare i Söderköping

I postnummer 614 30 hade många vinnare stor anledning att fira när Drömcontainern landade där vecka 48. Sandra passade på att överraska några av dem.

Läs mer om vinnarna

Söderköping vann storvinst

Det var många lyckliga vinnare som fick dela på 4 miljoner kronor när Drömcontainern landade i postnummer 614 30. Sandra Dahlberg passade på att överraska två av vinnarna med det glädjande vinstbeskedet.


Karlstad

Glada vinnare i Karlstad

Vecka 47 var det Karlstad som fick ta hand om Drömcontainern där totalt 4 miljoner delades ut till glada vinnare. Johanna, en av vinnarna kunde knappt tro att det var sant.

Se när vinnarna överraskas

Vinnare i Karlstad överraskas

Det var fler lyckliga vinnare från postnummer 563 45 i Karlstad som fick dela på veckans 4 miljoner, när Karlstad vann Drömcontainern. Sandra passade på att överraska några av dem med det glädjande vinstbeskedet.


Enköping

Vinstlycka i Enköping

Vecka 46 var det Enköping som vann Drömcontainern, och 4 miljoner lottades ut till många glada vinnare. Lars var en av de lyckliga vinnarna som Sandra överraskade.

Se när vinnarna överraskas

Glada vinnare i Enköping

Karin hade aldrig haft en tanke på att Postkodlotteriet skulle överraska henne med en vinst. Så när vinstutdelaren Sandra ringde upp henne med det glädjande beskedet blev hon både chockad och glad.


Borensberg

Lyckliga vinnare i Borensberg

Vecka 45 gick säsongens första Drömcontainer till Borensberg och vinstutdelare Sandra förgyllde tillvaron för några av de lyckliga vinnarna. Petra var en av dem som fick ett oväntat samtal.

Se när vinnarna överraskas

Vinnare i Borensberg överraskas

Första samtalet vecka gick till Petra, som berättar att allt är bra och att solen skiner i Borensberg. Hon har väntat på detta samtal i 15 år. Och då är det väl hög tid att Petra får reda på hur mycket hon vunnit idag?

Vi använder cookies. Läs mer