Dröm­containern

Drömcontainern är en riktigt drömmig vinst. I en guldfärgad container finns 4 miljoner kronor som grannarna inom ett vinnande postnummer får dela på.

Vinsten består av 20 miljoner kronor totalt, fördelade i fem containrar som lottas ut till fem postnummer. Varje container innehåller 4 miljoner kronor. 2 miljoner delas mellan alla som har lott inom det vinnande postnumret, och 2 miljoner delas mellan de extra tursamma som bor i den vinnande postkoden.

Så funkar vinstutdelningen

Eftersom vi behöver vara extra varsamma om varandra i dessa tider, så kan vi just nu inte ha några torgevent med checkutdelningar. Istället så ringer Sandra Dahlberg upp glada vinnare via videosamtal och berättar hur mycket de har vunnit. Först avslöjar Sandra det vinnande postnumret, sedan öppnar hon guldcontainern där den vinnande postkoden är gömd.


Möt vinnarna

Göteborg 2020

Stor vinstlycka i Göteborg

Höstens sista Drömcontainer landade i turstaden Göteborg där 48 lyckliga vinnare fick dela på 4 miljoner kronor.

Läs mer om vinnarna

4 miljoner till Göteborg

Det var många lyckliga vinnare från postnummer 412 69 som fick dela på veckans 4 miljoner när Göteborg vann Drömcontainern. Sandra Dahlberg ringde upp och överraskade några av dem.


Söderköping 2020

Lyckliga vinnare i Söderköping

I postnummer 614 30 hade många vinnare stor anledning att fira när Drömcontainern landade där vecka 48. Sandra passade på att överraska några av dem.

Läs mer om vinnarna

Söderköping vann storvinst

Det var många lyckliga vinnare som fick dela på 4 miljoner kronor när Drömcontainern landade i postnummer 614 30. Sandra Dahlberg passade på att överraska två av vinnarna med det glädjande vinstbeskedet.


Karlstad 2020

Glada vinnare i Karlstad

Vecka 47 var det Karlstad som fick ta hand om Drömcontainern där totalt 4 miljoner delades ut till glada vinnare. Johanna, en av vinnarna kunde knappt tro att det var sant.

Se när vinnarna överraskas

Vinnare i Karlstad överraskas

Det var fler lyckliga vinnare från postnummer 563 45 i Karlstad som fick dela på veckans 4 miljoner, när Karlstad vann Drömcontainern. Sandra passade på att överraska några av dem med det glädjande vinstbeskedet.


Enköping 2020

Vinstlycka i Enköping

Vecka 46 var det Enköping som vann Drömcontainern, och 4 miljoner lottades ut till många glada vinnare. Lars var en av de lyckliga vinnarna som Sandra överraskade.

Se när vinnarna överraskas

Glada vinnare i Enköping

Karin hade aldrig haft en tanke på att Postkodlotteriet skulle överraska henne med en vinst. Så när vinstutdelaren Sandra ringde upp henne med det glädjande beskedet blev hon både chockad och glad.


Borensberg 2020

Lyckliga vinnare i Borensberg

Vecka 45 gick säsongens första Drömcontainer till Borensberg och vinstutdelare Sandra förgyllde tillvaron för några av de lyckliga vinnarna. Petra var en av dem som fick ett oväntat samtal.

Se när vinnarna överraskas

Vinnare i Borensberg överraskas

Första samtalet vecka gick till Petra, som berättar att allt är bra och att solen skiner i Borensberg. Hon har väntat på detta samtal i 15 år. Och då är det väl hög tid att Petra får reda på hur mycket hon vunnit idag?


Lund 2020

Storvinnare i Lund

Vecka 23 gick säsongens sista Drömcontainer till Lund och vinstutdelare Sandra förgyllde tillvaron för några av de lyckliga vinnarna. Stefan var en av dem som fick ett oväntat samtal.
Se hur mycket Stefan vann

Vinnare i Lund överraskas

Stefan erkänner att han är lite spänd när Sandra ringer upp. Han känner igen henne och förstår direkt stundens allvar. Både han och hans fru Agneta är med i lotteriet. Se hans reaktion när Sandra avslöjar hur mycket de vunnit tillsammans.

Köping 2020

Glad vinnare i Köping

Vecka 22 landade Drömcontainern i Köping. Vinstutdelaren Sandra Dahlberg stod för de goda nyheterna när hon ringde upp en av vinnarna via Skype. Se när Malte överraskas

Vinnare i Köping överraskas

Biodlaren Malte är en trogen kund, han har varit med sedan Postkodlotteriets begynnelse. Han ser förvånad ut när Sandra berättar att han vunnit i Drömcontainern. Se hur mycket han vann.


Älmhult 2020

Storvinst i Älmhult

Vecka 21 hade postnummer 343 34 i Älmhult tur – där totalt fyra miljoner delades ut: två miljoner i postnumret och ytterligare två miljoner i den vinnande postkoden. Läs mer om vinnarna

Vinnare i Älmhult överraskas

Hur mycket har Jan‑Åke och Anita vunnit i Drömcontainern? Det börjar bra – när Sandra drar den första vinstchecken står tiden nästan stilla. Se när den totala vinstsumman avslöjas.


Boden 2020

Vinstlycka i Boden

Vecka 20 landande Drömcontainern i Boden – där två miljoner skulle delas ut till vinnare i postnummer 961 98 och två miljoner till en vinnande postkod. Här överraskas två postkodvinnare

Vinnare i Boden överraskas

Emmas min förändras i samma takt som vinstutdelaren Sandra långsamt drar ut en vinstcheck. Från nervös till gladare och gladare. Det hela slutar med ett lyckotjut. Se när Emma och Linda överraskas.


Täby 2020

Stor lycka i Täby

Månadens första Drömcontainer landade i Täby vecka 19. Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra Dahlberg hade nöjet att ringa upp några av de lyckliga vinnarna. Läs artikeln

Vinnare i Täby överraskas

Att Gunilla, en av veckans vinnare, blev både glad och chockad vid samtalet gick inte att ta miste på. Se när Gunilla, Patricia och Joakim överraskas av vinstutdelaren Sandra.

Vi använder cookies. Läs mer