Din webbläsare stödjer inte JavaScript eller så har det stängts av. Denna webbsida kräver JavaScript för att fungera.

Du använder en gammal webbläsare som kan innebära att vår webbplats inte fungerar optimalt. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare

Logga in

Skapa konto för att logga in

Skapa konto

PostkodMiljonären

PostkodMiljonären är frågeprogrammet där den tävlande har möjlighet att vinna en miljon kronor, men det krävs kunskap, djärvhet och is i magen.

PostkodMiljonären ses av över en miljon tittare varje vecka.

15 frågor på väg till miljonen

Den tävlande som sitter i Heta stolen ska svara på 15 frågor på sin väg mot miljonen. Till varje fråga får personen fyra svarsalternativ. Personen får välja på två olika pengaträd. I den ena har den tävlande tre livlinor till hjälp som används för att få hjälp med särskilt svåra frågor. Han eller hon kan ringa en vän, välja bort två svarsalternativ eller fråga publiken.

Kolla in när programledaren Rickard Sjöberg bjuder på sig själv
Se när Rickard Sjöberg brister ut i skratt

Två säkerhetsnivåer

Den tävlande har två säkerhetsnivåer, en på 10 000 kronor och en på 100 000 kronor - pengar som den tävlande är garanterad att få med sig hem om han eller hon når nivån. Med det andra pengaträdet får den tävlande ytterligare en livlina som innebär att man kan byta fråga, men med det nya pengaträdet är säkerhetsnivån på 100 000 kronor borttagen. Den tävlande kan välja att dra sig ur tävlingen när som helst och gå hem med de dittills intjänade pengarna.

Glada veckovinnare

I PostkodMiljonären visas inslag från utdelningen av veckovinsten. Vinnarna i veckovinsten får besök av Magdalena Graaf, Sandra Dahlberg, Putte Nelson eller Christian "Kicken" Lundqvist som åker runt och delar ut vinster runt om i Sverige. Se veckovinnarna i PostkodLotteriets webb-tv.

Appen Spela PostkodMiljonären

Tidigare har du som tv-tittare kunnat spela med under programmet med PostkodMiljonär-appen. Vi arbetar för att förbättra appen under hösten 2015. Det betyder tyvärr att du inte kommer att kunna spela med. Vi återkommer när vi har en ny förbättrad lösning. Tills dess hoppas vi att du hänger med framför tv:n.

Vill du vara med?

Är du sugen på att prova dina kunskaper i Heta stolen? Skriv till castingpkm@eyeworks.se så får du mer information om nästa castingtillfälle.

Vill du sitta i publiken?

PostkodMiljonären spelas in i Eyeworks tv-studio i Göteborg. Är du intresserad av att vara med som studiopublik? Skicka ett mejl med namn, adress och telefonnummer till publik@eyeworks.tv så kontaktar de dig.

Kolla in när programledaren Rickard Sjöberg bjuder på sig själv
Se när Rickard Sjöberg brister ut i skratt