Ronneby tar hem Grannyran

Postnummer 372 31 i charmiga Ronneby i hjärtat av Blekinge vinner Grannyran nu i oktober 2023 och vi säger grattis till alla vinnare. 119 härliga miljoner kronor ska nu delas mellan de glada grannarna som har en lott. Missa inte att fira tillsammans med vinnarna – och se Lucianoz uppträda på scen.

Det är första gången som Ronneby vinner i Grannyran. Alla grannar som bor i det vinnande postnumret och som har en eller flera lotter får vara med och dela på hälften av vinstsumman. Vilka som även har rätt postkod och delar på den andra hälften av vinstsumman meddelas på plats på Grannyrafesten. Läs mer om vinnarna här!

Hur mycket vinner du?

Är du en av de lyckliga vinnarna som bor i det vinnande postnumret undrar du förstås hur mycket du kommer att vinna. Vinstsumman beror på:

Hur många lotter du har och hur länge du haft dem

Hur många personer som har lott inom det postnummer som vinner

Om du har turen att dessutom bo i den postkod som vinner

I genomsnitt är det 14 personer som vinner över 1 miljon i varje Grannyra.

Hurra! Nu ska Ronneby firas

Grannyran går av stapeln den 12 oktober kl. 16.00 på Ronneby Torg. På den härliga vinnarscenen gratuleras de nya storvinnarna av Rickard Sjöberg, Sandra Dahlberg, Jesper Blomqvist och Kicken Lundqvist. Det blir en fantastisk stund fylld av skratt, glädjetårar och härlig stämning.

Lucianoz dansar upp på scenen

Som traditionen bjuder så innebär Grannyra alltid på magisk musik. Den här gången kan du dansa loss till härliga Lucianoz, som gått från viral succé till att underhålla i både Melodifestivalen och Allsång på Skansen. På scenen uppträder han med sina hitlåtar.

Här landade Grannyran

Ny vinstchans varje dag!

Du vet väl att du har minst en ny vinstchans i lotteriet varje dag, året om? Rätta din lott under Mina Sidor för att se om du har vunnit.

Se om du har vunnit