En miljon till Uppsala

Under vecka 44 var det 15 vinnare i postnummer 756 58 i Uppsala som fick dela på 1 miljoner kronor. Sandra från Postkodlotteriet åkte dit för att överraska några av vinnarna och för Zoya och hennes familj blev det en vecka de sent kommer glömma.

Soya från Uppsala vann pengar när fredagsvinsten landade i Uppsala, Här står hon tillsammans med Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra.

Dubbeltur för Uppsalabo

Zoya bor i Uppsala och hade inte kunnat drömma om att Sandra från Postkodlotteriet skulle överraska henne denna höstdag i oktober.

- Vad ska du göra om du vinner lite pengar? frågar Sandra.

Zoya berättar att hon har en son som bor i Canada och att hon hemskt gärna vill resa dit och besöka honom. Sandra tar fram ett Guldkuvert och på vinstchecken som Zoya drar ut, står det 33 334 kronor. Men turen tar inte slut där.

- Det är ju ganska bra att ha en bra bil som kan ta en till flygplatsen också, säger Sandra och stoppar ner handen i jackfickan.

- Och vilken tur du har idag, för du har även har vunnit en helt ny Volvo V90 D3 till ett värde av 395 800 kronor, fortsätter Sandra och tar fram en bilnyckel.

Zoya blir både glad och chockad på en och samma gång, och kramar om Sandra ordentligt.

- Det här är en konstig känsla och det känns väldigt stort för mig, avslutar en lycklig Zoya.

"Det här är inte sant"

– Zoya, Bil- och Fredagsvinsten 2019


Publicerad: 01 nov 2019