Glada överraskningar i Skoghall

Vecka 45 var turen framme i Skoghall när Fredagschansen hittade dit. Postkodlotteriets vinstutdelare Daniel Paris stod för vinnarsamtalen och det var några riktigt överraskade vinnare som fick ta emot glädjebeskedet att de vunnit 100 000 kronor per lott.

Alexandra ska renovera huset

Alexandra ser först lite förvånad ut när Daniel ringer. Men när hon får reda på att hon vunnit 200 000 kronor på sina två lotter byts förvåningen till stor glädje.

– Wow! Det känns jättekul, speciellt eftersom vi bor i ett hus som kräver lite renovering, avslutar en skrattandes Alexandra.

Bengt tror inte det är sant

Om föregående vinnare blev förvånad när Daniel ringde upp så var det ingenting mot vad Bengt blev när han svarade i telefonen. Daniel ringer mitt under ett jobbmöte och Bengt ser lite skeptisk ut. Men har svarar artigt på Daniels frågor, som till exempel om mötet är trevligt.

Till slut får Bengt reda på att han vunnit 200 000 kronor på sina två lotter som han har i Postkodlotteriet, och alla kollegor jublar i bakgrunden. Då blir Bengt riktigt överraskad och blir tvungen att sätta sig ner.

– Jag har aldrig räknat in mig i den här skaran. Har alltid sagt att det aldrig kommer hända mig, skrattar en chockad och glad Bengt.

”Är det någon som skojar?”

Nu är det Susanne och Björn som står på tur att bli överraskade. Susanne är på sin vakt när hon ser vem det är som ringer.

– Jag är chockad! Är det någon som skojar med mig eller?

Men Daniel lugnar henne, det här är till hundra procent på riktigt.

– Du har två lotter hos oss vilket innebär att du vunnit 200 000 kronor.

– Å herre gud! skrattar Susanne.

Susanne berättar att hon drömmer om att uppleva Italien, och vill gärna åka dit när det går att resa igen. Då återstår det bara för Daniel att tacka för sig, men innan han lägger på kommer han på att även Björn har två lotter. Och även han vinner 200 000 kronor.

– Va! Är du galen? undrar Björn. Tack så mycket, jag blir alldeles snurrig.

Innan paret avslutar med en stor vinnarpuss, konstaterar Susanne att det här blir en fin resa till Italien.

Grattis alla vinnare i Skoghall!

Jag blir alldeles snurrig, det här trodde jag ju inte

Björn vann 200 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 05 nov 2020