Jubel i Kramfors

Det blev en riktigt härlig fredagskänsla i Kramfors vecka 46 när Fredagschansen hittade dit. Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist hade det stora nöjet att ringa några av vinnarna och berätta att de vunnit 100 000 kronor – per lott.

Tillsammans vinner de stort

När det vankas fredagsmys är det tacos som gäller för Ulla och Christer. Men innan de dukar upp tacobuffén den här fredagen ska de få reda på hur mycket de vunnit i fredagschansen. Eftersom Ulla är mest nervös är hon först ut att få reda på hur mycket hon vunnit. Ulla har en lott och på den vinner hon 100 000 kronor.

– Neeej! utbrister Ulla.

Nu är det Christers tur, han har tre lotter och vinner därför 300 000 kronor. Tillsammans har Christer och Ulla vunnit 400 000 kronor.

– Är det sant? skrattar Christer.

”Har inte du också en lott?”

Nu är det dags att ringa upp mullvaden Joakim som ska hjälpa Jesper att överraska Jessica. Hon hör att något är på gång och kanske är hon lite misstänksam nu? Men när Jessica ser vem det är i telefonen utbrister hon:

– Åh nej, jag tror jag svimmar!

Jessica håller hårt i Joakim när hon får reda på att hon vinner 100 000 kronor på sin lott.

– Åh! skrattar hon. Men gud! Tack!

Jesper gratulerar Jessica och tackar Joakim för hjälpen, men så kommer han på en sak precis innan de ska lägga på.

– Men vänta Jocke, har inte du också en lott?

Det stämmer bra, Joakim har till och med två lotter och vinner därför 200 000 kronor. Nu jublas det hemma hos Jessica och Joakim.

– Nej men! Oj oj oj… skrattar Joakim.

Åh herre gud!

Ulla vann 100 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 12 nov 2020