Vinstglädje i Söderköping

Vecka 8 var det Söderköping som firade Guldvinsten när 2 miljoner och en Volvo XC40 laddhybrid delades ut. Det blev både jubel och glada miner när Postkodlotteriets vinstutdelare Sandra Dahlberg ringde och överraskade några av de lyckliga vinnarna.

Tommy firar med familjen

Tommy erkänner att han är lite nervös när Sandra ringer. Därför finns det ingen anledning att dra ut på vinstbeskedet allt för länge: Idag vinner Tommy 274 784 kronor på sina lotter.

– Trevligt, mycket trevligt!

Sandra avslutar samtalet med att fråga vad Tommy ska göra för pengarna.

– Jag ska göra något roligt med mina barn och min familj.

Sara gick med för välgörenheten

Sara berättar att hon gick med i Postkodlotteriet för välgörenhetens skull. För henne är det viktigt att dela med sig lite om man har den möjligheten. Sedan är det ju en storbonus att man kan vinna själv också. Precis som Sara gjort idag. På sina två lotter vinner Sara 68 696 kronor, ett besked som hon tar emot med stor glädje.

– Oj! Det är jättebra! säger Sara och klappar händerna.

”Menar du allvar?”

Sista granne att ringa är Irene. Hennes man Bosse har skvallrat för Sandra att de ofta är ute och spelar golf. Eller rättare sagt, Bosse spelar och Irene följer med för promenadens skull. Irene har tre lotter och vinner idag 103 044 kronor. Vad säger hon om det vinstbeskedet?

– Wow! Det var jätteroligt!

Sandra undrar vad de ska göra för pengarna, kanske räcker det till nya golfklubbor och bollar?

– Det gör det, men vinstpengarna är även bra att ha när det är dags att åka ut med husbilen, berättar Irene.

Det låter ju krångligt att ta med sig husbilen till alla golfbanor. Som alternativ till den passar ju Irenes nya bil bättre. Hon har nämligen även vunnit en Volvo XC40 T4 laddhybrid, värd 499 800 kronor. Bosse tror inte att det är sant.

– Menar du allvar?

– Tack snälla! Jättekul! skrattar Irene.

Oj! Det här är jättebra!

Sara vann 68 000 kronor


Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 27 feb 2021