Vinster i mars 2021

I mars firar vi våren med vinster för över 62 miljoner kronor. Som vanligt har du chans att vinna varje dag i veckan, vardag som helg. Förutom alla ordinarie vinster har du också chans på två härliga specialvinster. Håll tummarna för vinst i mars!

Se om du vunnit

Vinstchanser för lotter betalda i februari 2021.

Månadens specialvinster

Skön pläd för kalla dagar

I mars har du chans att vinna en exklusiv pläd i härliga färger från NJRD, design Bernadotte & Kylberg. Pläden är värd 1 295 kronor och är tillverkad i återvunnen bomull. Den mäter hela 130x180 cm, vilket gör den stor nog att svepa in sig i en kylig marsdag.

Upptäck Sverige med kronprinsessan

I mars har du chans att vinna boken Upptäck Sverige med kronprinsessan Victoria där vi får följa kronprinsessans vandring genom Sverige. Boken skildrar Sverige när det är som vackrast och innehåller storslagna bilder tagna av landets bästa naturfotografer.

Alla vinster

Under mars månads spelomgång har du chans att vinna på nedanstående dagar.

Fredags­chansen

Fredagar är en härlig dag! Varje fredag har du chans på Fredagschansen när en vinnande postkod dras. Bor du i den postkoden vinner du och dina grannar 100 000 kronor – per lott! Den här månaden ska du hålla kolla på dessa datum: 5, 12, 19 och 26:e mars.

Guldvinsten

På lördagar smäller det! Då delas Guldvinsten ut, med totalt två miljoner kronor och en Volvo XC40 i potten. Bor du i det vinnande postnumret är du med och delar på en miljon, ytterligare en miljon delas mellan vinnarna i den vinnande postkoden, och en lycklig vinnare vinner bilen. Datum att hålla tummarna på i mars är: 6, 13, 20 och 27:e.

Söndags­vinsten

Vinstkalendern har ingen vilodag utan är igång varje dag året runt. Varje söndag dras en vinnande postkod där du har chans att få dela på 250 000 kronor med dina grannar. Söndagsvinsten lottas ut: 7, 14, 21 och 28:e mars.

Vardagsvinsten

Spänningen stiger på måndagar och håller i sig ända till fredagar. Varje vardag har du chans att vinna 500 kronor per lott. Den här månaden blir det extra pirrigt den: 5:e, 8‑12, 15‑19, 22‑26 samt 29‑31 mars.

Vinstvalet

I Vinstvalet är det du själv som väljer vinsten. Du har chans att vinna produkter från många kända varumärken som till exempel Orrefors, Tina Nordström eller Rituals. Den här månaden lottas Vinstvalet ut mellan den 9‑12 mars.