Åstorp jublar över Guldvinsten

När Guldvinsten med 2 miljoner och en Volvo XC40 laddhybrid i potten landade i Åstorp jublades det högt i grannskapet. Postkodlotteriets vinstutdelare Kicken ringde några av vinnarna och levererade lördagens bästa överraskning.

Åsa vinner igen

Åsa har precis slutat jobba när Kicken ringer upp. Hon jobbar på bageri och Kicken tycker att de har lite samma jobb, eftersom de båda jobbar med – deg!.

Åsa har tidigare vunnit 5 000 kronor och det är en vinstsumma som Kicken gärna vill slå. Det visar sig inte vara så svårt. Åsa har nämligen vunnit totalt 143 460 kronor på sina lotter.

– Det var gott. De är välkomna, skrattar Åsa.

”Oj, oj oj”

Anna‑Karin hjälper Kicken att överraska Rune, som blir glatt överraskad. Han har länge väntat på att Kicken ska ringa upp just honom med ett glatt vinstbesked. Men innan Kicken avslöjar hur mycket han vunnit får Rune frågan om varför han en gång gick med i lotteriet.

– Framförallt för alla dessa fantastiska organisationer, svarar Rune.

Det visar sig att även Runes tidigare vinstrekord ligger på 5 000 kronor. Precis som Åsa har Rune också fler lotter och vinner totalt 143 460 kronor.

– Nääää! Oj oj oj, skrattar Rune och applåderar.

Nu får Anna‑Karin dagens överraskning. Hon har också en lott och på den vinner hon 28 692 kronor.

– Åh! Tack så mycket!

Lisbeth vinner en Volvo

Lisbeth har varit med i Postkodlotteriet i över tio år och har tidigare bland annat vunnit några extralotter. Lisbeth har två lotter och med sin vinst i postnumret vinner hon idag totalt 4 752 kronor.

– Tack så jättemycket, säger Lisbeth och ser ut som om hon tänker lägga på.

Men stopp! Kicken är inte färdig. En av hennes två lotter har kammat hem en liten vinst till: En Volvo XC40T4 laddhybrid, värd 499 800 kronor.

– Nääääää! skrattar Lisbeth. Det är helt fantastiskt, jag vet inte vad jag ska säga!

Samtalet avslutas med ett riktigt härligt segervrål.

"Det här är helt fantastiskt. Jag vet inte vad jag ska säga”

Lisbeth vann en ny Volvo

Se när vinnarna överraskas


Publicerad: 10 apr 2021