Vinster i februari 2021

I vintermånaden februari bjuder vinstkalendern på en massa vinstchanser. Vinster för nästan 85 miljoner ligger i potten, och varje dag under hela månaden har du en ny vinstchans. Förutom alla ordinarie vinster har du även chans på två maffiga specialvinster: 200 000 varje dag och extra många varuvinster.

Se om du vunnit

Vinstchanser för lotter betalda i januari 2021.

Månadens specialvinster

200 000 kronor till en postkod varje dag

Varje dag under hela februari har du och dina grannar i postkoden chans att få dela på 200 000 kronor. Varje dag dras en ny postkod, så vinner ni inte idag, har ni en ny chans i morgon.

Extra många varuvinster

I februari lottas 100 000 stycken fler varuvinster ut än vanligt. Välj och vraka bland snygga kvalitetsprodukter från kända varumärken.

Alla vinster

Under februari månads spelomgång har du chans att vinna på nedanstående dagar.

Fredags­chansen

Fredagar är en härlig dag! Varje fredag har du chans på Fredagschansen när en vinnande postkod dras. Bor du i den postkoden vinner du och dina grannar 100 000 kronor – per lott! Den här månaden ska du hålla kolla på dessa datum: 5, 12, 19 och 26 februari.

Guldvinsten

På lördagar smäller det! Då delas Guldvinsten ut, med totalt två miljoner kronor och en Volvo XC40 i potten. Bor du i det vinnande postnumret är du med och delar på en miljon, ytterligare en miljon delas mellan vinnarna i den vinnande postkoden, och en lycklig vinnare vinner bilen. Datum att hålla tummarna på i februari är: 6, 13, 20, och 27:e.

Söndags­vinsten

Vinstkalendern har ingen vilodag utan är igång varje dag året runt. Varje söndag dras en vinnande postkod där du har chans att få dela på 250 000 kronor med dina grannar. Söndagsvinsten lottas ut: 7, 14, 21 och 28:e februari.

Vardagsvinsten

Spänningen stiger på måndagar och håller i sig ända till fredagar. Varje vardag har du chans att vinna 500 kronor per lott. Den här månaden blir det extra pirrigt den: 5:e, 8‑12, 15‑19, 22‑26 samt 1‑4 mars.

Vinstvalet

I Vinstvalet är det du själv som väljer vinsten. Du har chans att vinna produkter från många kända varumärken som till exempel Orrefors och Tina Nordström. Den här månaden lottas Vinstvalet ut mellan den 9‑12 februari.